Rezumat Alchimia Ilustrata De La A La Z - Diana Fernando

Aș dori să le mulțumesc multor persoane pentru participarea for la scrierea acestei card, începând profesorul Harold Jenkins, care mi-a rat gândirea    iubirea pentru tere, cu mulți ani în urma; lui e Martin, care m-a îndreptat spre designului tipografic, cu atâtea jari și generozitate; lui Jack Glass mai recent, m-a îndrumat pe drumul idchimiei practice; $i lui Adam McLean, de arui Hermetic Journals au sprijinit mite dintre descoperirile mele.
Citește tot rezumatul cărții Alchimia Ilustrata De La A La Z... Le sunt îndatorată tuturor celor care a-au oferit spațiu, timp și nemărginita saixlare în librăriile sau bibliotecile lor, în special lui Chris Johnson de la Skoob Books, Carolinei Wise de la Atlantis Book­shop, soților Sheringham de la Arthur Probsthain, personalului de la Watkins Books, surorilor de la Hengrave Hall, Suf­folk, bibliotecarilor de la St Deniol's Library, Cheshire 5i lui R.A. Gilbert, li­braț anticar din Bristol. Le datorez mulțumiri deosebite drlui Kathleen Raine și Academiei Temenos, Londra pentru privilegiul de a asista la lecturile 5i seminariile profesorului Keith Critchlow, ale drlui Ramchandra Gandhi, Warren Kenton, Dr. Peter Kingsley, Peter Malekin, John Michell, Sir Laurens van der Post, dr. Rupert Sheldrake 5i prof. Arthur Versluis< toate acestea au fost or­ganizate sub meticuloasa administrare a lui Genevieve și Stephen Overy. Pe partea telm ci le iminsmesc din inima lui Chrissae să Andres Sheldon $i lui Jeff Chandler_ perm &Nos:meantl cu care an lucrat la ,xicopmere unpriman­te, precum pentru perse‘erenua $i umo­rul for din unele swain aproape imposi­bile. Serviciile binevoitoare ale magăzi­nului meu local. Ganesh. ale papetăriilor Broadway 5i Malvern_ Crouch End 5i ale lui Emmanuel Sturley de la Evergreen Design, West Hampstead se bucură de cea mai înaltă apreciere. Pentru talentele for artistice, doresc să le mulțumesc în special lui Michael Bramman $i Dianei Tovey-Khan, fără a uita pe nimeni dintre toți cei care și-au dedicat timpul 5i talentul pentru planșele color. Fără sprijinul hotărât al lui Carolyn Whitaker, acest dicționar nu s-ar fi putut materializa sub nici o formă. Carolyn, cea care m-a ajutat să-mi păstrez mintea întreagă, a urmărit procesul de formare alchimică a cărții, pe parcursul a peste opt ani de zile. Obiectivitatea, tactul 5i bogăția ei de resurse m-au ajutat să merg înainte, catș vreme ponderările entuzias­mului meu de către ea în privința unor cuvinte cum ar fi codswallop, kerfuffle skedaddle an fost exemplare.În sfârșit, chinuiții mei membri de familie și pri­eteni merits cele mai alese laude pentru că mi-au făcut permanent hatârul, 5i mai cu seams Fiona Sandilands, Barbara Nicholls și cei doi copii ai mei, Sonali 5i Giles. Diana Fernando, Londra, 1997 Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Alchimia Ilustrata De La A La Z?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Alchimia Ilustrata De La A La Z și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Alchimia Ilustrata De La A La Z scrisă de Diana Fernando. Alchimia Ilustrata De La A La Z a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Alchimia Ilustrata De La A La Z este editura ALDO PRESS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ALDO PRESS aici. Cartea Alchimia Ilustrata De La A La Z face parte din categoria Istorii Secrete. Este o carte rezonabil de groasă - are 226 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Alchimia Ilustrata De La A La Z și, de asemenea, sperăm că autorul Diana Fernando, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde