Rezumat Spionii Psi - Jim Schnabel

Spionii PSI - Jim Schnabel …după trei ani de cercetări, având acces la numeroase surse din comunitatea informativă - inclusiv vizionării la distanță înșiși - scriitorul științific Jim Schnabel dezvăluie pentru prima oară detaliile secrete despre cel mai straniu capitol din istoria spionajului.
Citește tot rezumatul cărții Spionii Psi... Cazuri la fel de fantastice că „Dosarele X" - cu excepția faptului că acestea s-au întâmplat în realitate: Un comerciant de pomi de Crăciun cu jumătate de normă și-a văzut telepatic calea de intrare într-o unitate ultrasecretă a Agenției Naționale de Securitate îngropată în munții din West Virginia Același metapsihic a descris detalii anterior necunoscute despre o instituție sovietică de cercetări high-tech — detalii confirmate ulterior cu ajutorul sateliților de spionaj Un bizar val de viziuni paranormale a bântuit un grup de oameni de știință care făceau cercetări metapsihice la Lawrence Livermore National Laboratory O femeie din Ohio a găsit pe cale metapsihică locul unde se prăbușise un bombardier sovietic în jungla din Zair, ajutând o echipă a C.I.A. să recupereze epava înainte de a ajunge acolo sovieticii - și primind laudele președintelui Jimmy Carter Un vizionar la distanță al armatei a fost primul membru al comunității informative S.U.A. care a descris noul submarin sovietic de clasa Typhoon - care încă se mai află în faza de construcție Iar acestea sunt numai câteva exemple din extraordinara povestire care urmează… Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Spionii Psi?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Spionii Psi și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Spionii Psi scrisă de Jim Schnabel. Spionii Psi a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Spionii Psi este editura ALDO PRESS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ALDO PRESS aici. Cartea Spionii Psi face parte din categoria Istorii Secrete. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 366 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Spionii Psi și, de asemenea, sperăm că autorul Jim Schnabel, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SPIONII PSI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde