Rezumat Sa dezlegam tainele compunerii - Clasele 3-4 - Paula-Carmen Andrei

Cuprins: Așezarea corectă în pagina caietului Capitolul I – Compunerea 1.Părțile unei compuneri 2.Etapele elaborării unei compuneri9 3.Cerințe privind elaborarea unei compoziții10 Capitolul II – Tipuri de compuneri 1.Compunerea după o imagine/șir de imagini, tablou sau benzi desenate 2.Compunerea după un șir de întrebări 3.Compunerea după cuvinte de sprijin/expresii.
Citește tot rezumatul cărții Sa dezlegam tainele compunerii - Clasele 3-4... 4.Compunerea după un plan de idei 5.Compunerea cu început dat 6.Compunerea cu sfârșit dat 7.Compunerea cu tema dată 8.Compunerea narativă (liberă) 9.Compunerea descriptivă 10.Compunerea pornind de la texte literare - Povestirea - Rezumatul. - Transformarea vorbirii directe în vorbire indirectă Capitolul III – Expresii necesare realizării compunerilor BIBLIOGRAFIE Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Sa dezlegam tainele compunerii - Clasele 3-4?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Sa dezlegam tainele compunerii - Clasele 3-4 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Sa dezlegam tainele compunerii - Clasele 3-4 scrisă de Paula-Carmen Andrei. Sa dezlegam tainele compunerii - Clasele 3-4 a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Sa dezlegam tainele compunerii - Clasele 3-4 este editura ROVIMED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ROVIMED aici. Cartea Sa dezlegam tainele compunerii - Clasele 3-4 face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte ușor de citit, are doar 114 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Sa dezlegam tainele compunerii - Clasele 3-4 și, de asemenea, sperăm că autorul Paula-Carmen Andrei, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde