Rezumat Invataturile lui Mulla Nasruddin - -

Metoda folosită de el este o metodă originală. Folosea un limbaj ușor de înțeles de către oameni și glumea într-un mod sugestiv. Mulla Nasruddin era șomer și sărac, dar a făcut cumva rost de câțiva gologani ca să mănânce fasole și pilaf la un restaurant ieftin.
Citește tot rezumatul cărții Invataturile lui Mulla Nasruddin... Mânca și-i cercetă cu coada ochiului pe trecătorii de afară. Undeva, dincolo de mulțime, a observat un bătăuș. Bărbatul era bine îmbrăcat din cap până-n picioare, cu turban de catifea, cu vesta brodată cu fir de argint, cu cămașa de mătase, salvari din satin și iatagan de aur. Arătând către bărbat, Mulla Nasruddin l-a întrebat pe patronul restaurantului: -Cine e bărbatul acela de-acolo? -E slujitorul lui Fehmi Pașă , i-a răspuns acesta. Mulla Năsruddin a suspinat, și-a ridicat ochii spre cer și a zis: -O, Doamne al meu! Uită-te la slujitorul lui Fehmi Pașă și uită-te la slujitorul tău de-aici. -Mă iubești, Mulla? a șoptit fata. -Bineînțeles că te iubesc, a șoptit la rândul lui Mulla Năsruddin. -Atunci te însori cu mine? a întrebat ea. -Hai să nu schimbăm subiectul, a zis Nasruddin. -Mulla, a întrebat un om când s-a întâlnit cu Mulla Năsruddin, care era întotdeauna nepăsător în ciuda necazurilor care nu-l ocoliseră deloc, cum reușești tu să rămâi atât de voios și de calm? -Ei bine, a răspuns Nasruddin, am învățat să cooperez cu inevitabilul. Mulla Năsruddin vorbea peste gardul din spatele curții cu vecinul. -Ai văzut, a zis vecinul, în ce hal a explodat azi-noapte soba lui Iusuf? Explozia a aruncat-o pe ea și pe bărbatu-său prin ușa din față direct în stradă! -Da, a zis Mulla. E prima dată în treizeci de ani când ies împreună din casă. Odată ca niciodată, Nasruddin s-a dus la piață și a instalat un panou pe care scria: -Pe acela care mi-a furat măgarul îl rog să mi-l înapoieze, iar eu am să i-l fac cadou. -Nasruddin! au exclamat oamenii din oraș, de ce să pui un astfel de panou? -În viață există două daruri mari, a răspuns Nasruddin. Unul e să găsești ceva ce-ai pierdut, iar celălalt e să dăruiești cuiva ceva ce iubești. Regele și Mulla Năsruddin ajung într-un oraș străin. -Mulla, spuse regele, hai să ne deghizăm și să ne plimbăm prin oraș pentru a vedea cum gândesc și cum reacționează oamenii. Zis și făcut. Curând regele își dădu seama că oamenii nu îl cunoșteau și nu reacționau în nici un fel în prezența lui însă majoritatea oamenilor îi zâmbeau lui Mulla. Până la urmă nu mai rabdă situația și spuse: -Mulla mi-ai spus că nu ai mai fost în acest oraș însă se pare că tu cunoști foarte mulți oameni aici. -De ce majestate? -Pentru că am văzut foarte mulți oameni care îți zâmbesc -Explicația e foarte simplă maiestate. Vedeți dumneavoastră, eu am fost cel care le-am zâmbit primul. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Invataturile lui Mulla Nasruddin?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Invataturile lui Mulla Nasruddin și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Invataturile lui Mulla Nasruddin scrisă de -. Invataturile lui Mulla Nasruddin a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Invataturile lui Mulla Nasruddin este editura MIX - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura MIX aici. Cartea Invataturile lui Mulla Nasruddin face parte din categoria Dezvoltare Spirituala. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Invataturile lui Mulla Nasruddin și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII INVATATURILE LUI MULLA NASRUDDIN PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde