Rezumat Purifica-ti neintarziat organismul - Florian Adel Gheorghita

Fructele și legumele proaspete constituie baza unei alimentații cu virtuții detoxifiante și revitalizante de maximă eficiență. Învățați să le alegeți corect și dați prioritate fructelor și legumelor de sezon.
Citește tot rezumatul cărții Purifica-ti neintarziat organismul... Ele au un gust bun și conțin multe elemente nutritive. Fructele ne oferă o gamă atât de variată de posibilități nde alegere, încât le putem consuma în fiecare zi fără să ne plictisim de ele niciodată! Întregi, în salate sau sub formă de suc proaspăt stors, de preferință cultivate în regiunea în care trăiți, de calitate bio și culese la maturitate... Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Purifica-ti neintarziat organismul?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Purifica-ti neintarziat organismul și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Purifica-ti neintarziat organismul scrisă de Florian Adel Gheorghita. Purifica-ti neintarziat organismul a apărut în anul decembrie . O mulțime de cărți bune au apărut în anul decembrie (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Purifica-ti neintarziat organismul este editura GANESHA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GANESHA aici. Cartea Purifica-ti neintarziat organismul face parte din categoria Terapii Alternative. Este o carte rezonabil de groasă - are 264 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Purifica-ti neintarziat organismul și, de asemenea, sperăm că autorul Florian Adel Gheorghita, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PURIFICA-TI NEINTARZIAT ORGANISMUL PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde