Rezumat Ce spun cartile. Alte bookiseli - Gheorghe Erizanu

„Ceea  ce spun cărțile, de, o spun, că de aceea sunt cărți, ca să spună și ele ceva, dar ce vrea să însemne...  BOO-KISELILE? Sau: BOOK-ISELILE? Ba foarte simplu și... chiar elementar: buchiseli! Uite în acest volum-volumaș, odată ce l-ai luat în mână și l-ai deschis și ai pornit să-l lecturezi, gata! nu-l mai lași deoparte! pentru că te pomenești aruncat în acea mare, în acel ocean de carte diversă și bună…”, spune Vladimir BEȘLEAGĂ.
Citește tot rezumatul cărții Ce spun cartile. Alte bookiseli... GHEORGHE ERIZANU (8 iunie, 1967, Cigărleni, Ialoveni), scriitor și editor român. Licențiat al Facultății de Jurnalism a Universității de Stat din Moldova (1991). Din 1995 este director al Editurii Cartier. A debutat în 1995 cu volumul de reportaje Carte orange, Editura Arc, urmat de Miercuri când era joi (blogograme), Editura Arc, 2012 (Premiul Uniunii Scriitorilor din Moldova), și Ce spun cărțile. Bookiseli, Editura Cartier, 2012 (intrată în Top 10 cele mai citite cărți ale anului 2012, Biblioteca Națională a Republicii Moldova).

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ce spun cartile. Alte bookiseli?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ce spun cartile. Alte bookiseli și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CE SPUN CARTILE. ALTE BOOKISELI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE