Rezumat Texte egoiste - Gheorghe Erizanu

    „Multe din bucățile ce alcătuiesc miezul acestei cărți developează o atitudine. Drastică, binevoitoare sau în doi peri, cu o ironie măsurabilă pe scara Richter: de la zâmbetul condescendent până la zeflemeaua cu ghimpi, care dărâmă autorități.
Citește tot rezumatul cărții Texte egoiste... Altele au un mic ghem epic, cu toate cele aferente unei micropovestiri: expoziție, intriga, nodul acțiunii, desfășurare, punct culminant, deznodământ. Există și texte care par reflecții cu tenta eseistică.Toate sunt prea scurte compozițional și prea tăioase ca fond pentru calmul placid, adeseori liric, al tabletei. Și mult prea mici pentru spațiul reclamat de o schiță Lapidare, abrupte, punctându-și sau rezumându-și la modul eliptic mesajele, textele lui Gheorghe Erizanu par niște telegrame adresate urbi et orbi.Telegrame-avertizări – fiți atenți la ce se întâmplă, că ne ducem pe copcă! Sau telegrame-demascări – ați văzut ce fac pramatiile? Sau care constată, abătut, o ecuație-dilemă cu trei termeni și fără nicio soluție.” - Eugen Lungu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Texte egoiste?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Texte egoiste și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Texte egoiste scrisă de Gheorghe Erizanu. Texte egoiste a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Texte egoiste este editura CARTIER - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CARTIER aici. Cartea Texte egoiste face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 247 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Texte egoiste și, de asemenea, sperăm că autorul Gheorghe Erizanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII TEXTE EGOISTE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde