Rezumat Ce spun cartile - Gheorghe Erizanu

    Sunt cu două citate pe masă. Un Vonnegut. Și un Eco. „Astăzi cărțile sunt bătrânii noștri. Chiar dacă știm că adesea greșesc, le luăm mereu în serios. Le cerem să ne dea mai multă memorie decât ne permite să acumulăm viața noastră cea scurtă”, zice Umberto Eco.
Citește tot rezumatul cărții Ce spun cartile... „Nu din artă vă veți câștiga traiul. Însă arta reprezintă o cale foarte umană de a face viața mai suportabilă”, ne spune Vonnegut.      Între aceste două citate sunt textele care fac această carte. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ce spun cartile?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ce spun cartile și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ce spun cartile scrisă de Gheorghe Erizanu. Ce spun cartile a apărut în anul 2012. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2012 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Ce spun cartile este editura CODEX - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CODEX aici. Cartea Ce spun cartile face parte din categoria Publicistica. Este o carte rezonabil de groasă - are 208 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ce spun cartile și, de asemenea, sperăm că autorul Gheorghe Erizanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CE SPUN CARTILE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde