Rezumat Motanul incaltat - Charles Perrault

     O lucrare realizată cu măiestrie de un adevărat profesionist al graficii pentru copii: Vasile Olac.     Textul poveștii scrise de Charles Perrault este integral iar imaginile, special concepute, urmăresc îndeaproape șirul narațiunii.
Citește tot rezumatul cărții Motanul incaltat...           Fragment:       “Într-o bună zi, a aflat că regele avea de gând să se plimbe, pe malul râului, cu fiica lui, care era cea mai frumoasă fată din lume. „Dacă vei face așa cum te învăț eu, vei fi aranjat pe viață, i-a spus motanul stăpânului său. Tot ce trebuie să faci e să te duci să te scalzi în rău în locul pe care ți-l voi arăta. De restul am să mă ocup eu.” Marchizul de Cărabaș habar nu avea de planul motanului, dar a făcut așa cum l-a sfătuit acela. Atunci când regele a ajuns aproape de tânărul care chiar atunci se scăldă în rău, Motanul încălțat a început să țipe cât îl ținea gura: „Ajutor! Ajutor! Marchizul de Cărabas se îneacă!”.” Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Motanul incaltat?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Motanul incaltat și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MOTANUL INCALTAT PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE