Rezumat Cele mai frumoase povesti - Charles Perrault

Pentru noi, astăzi, poveștile cu Cenușăreasă, Scufița Roșie, Motanul încălțat, Moțatul său Barbă-Albastră rămân un prilej de întâlnire – cu o tradiție culturală esențială, cu propria copilărie și, cel mai important, cu micuții cititori de lângă noi, care se vor bucura la rândul lor de aceste povești, cu atât mai mult cu cât sunt însoțite de minunatele ilustrații ale lui Gustave Dore, unul dintre cei mai mari artiști ai vremii sale.
Citește tot rezumatul cărții Cele mai frumoase povesti... Charles Perrault și-a publicat prima oară poveștile în 1697, dar destinul lor începe cu mult timp în urmă, în tradiția orală a Evului Mediu european, într-o lume în care magicul se împletea firesc cu viața cotidiană, iar povestirea, spusă cel mai probabil la ceas de seară, la lumina focului, însemna comuniune și desfătare. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cele mai frumoase povesti?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cele mai frumoase povesti și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cele mai frumoase povesti scrisă de Charles Perrault. Cele mai frumoase povesti a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cele mai frumoase povesti este editura HUMANITAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HUMANITAS aici. Cartea Cele mai frumoase povesti face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 140 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cele mai frumoase povesti și, de asemenea, sperăm că autorul Charles Perrault, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CELE MAI FRUMOASE POVESTI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde