Rezumat Cele mai frumoase basme - Charles Perrault

Cele mai frumoase basme de Charles Perrault vă sunt oferite într-o nouă apariție editorială a Editurii Paralela 45. O transpunere în limba română care păstrează farmecul și savoarea lumii lui Perrault, completată de ilustrații celebre ale unor renumiți artiști europeni, care au fascinat generații de copii.
Citește tot rezumatul cărții Cele mai frumoase basme... Volumul cuprinde cele mai cunoscute basme apărute în 1697 în Contes de temps passe, Cenușăreasă, Frumoasă din pădurea adormită, Scufița Roșie, Motanul Încălțat. Pe lângă acestea, copiii se vor delecta și cu basmul Zânele, povestea scurtă și simplă a două surori, Riquet Moțatul, o poveste neobișnuită despre un prinț înțelept, dar slut, și Barba Albastră, o cumplită poveste de groază. Piele-de-Măgar, povestea unei fete deghizate, și Cele trei dorințe întregesc volumul, fiind transpuse în proză. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cele mai frumoase basme?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cele mai frumoase basme și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cele mai frumoase basme scrisă de Charles Perrault. Cele mai frumoase basme a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cele mai frumoase basme este editura PARALELA 45 - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PARALELA 45 aici. Cartea Cele mai frumoase basme face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 112 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cele mai frumoase basme și, de asemenea, sperăm că autorul Charles Perrault, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CELE MAI FRUMOASE BASME PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde