Rezumat Invata formele impreuna cu Marinel - -

Seria Învață împreună cu Marinel a fost special concepută pentru copiii de 2-3 ani. Istorioarele despre iepurașul Marinel și prietenii lui îi vor trezi micuțului curiozitatea, învățând astfel mai ușor să deosebească culorile și formele și să numere, iar cu ajutorul discului care se rotește, părinții vor putea, într-o formă distractivă, să verifice cunoștințele însușite de copil. Ilustrații de Jan Ivens. Fragment din cartea interactivă Învață formele împreună cu Marinel " Marinel și Gigi s-au costumat pentru a se juca de-a indienii.
Citește tot rezumatul cărții Invata formele impreuna cu Marinel... uite ce totem frumos au construit! Numește toate obiectele care au formă de TRIUNGHI. Lopățica pentru tort Acoperișul casei. Stegulețe- Toate stegulețele au formă de triunghi? Pin. Rotește discul și găsește obiectul care conține TRIUNGHIURI. Marinel joacă badminton cu prietenul său Gigi. Scorul este foarte mic...Cine va învinge? Numește toate obiectele care au formă de OVAL. (din imagini) Rachetă ouă Ochii și urechile lui  Marinel Baloane Rotește discul și găsește obiectul care conține OVALE. " Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Invata formele impreuna cu Marinel?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Invata formele impreuna cu Marinel și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Invata formele impreuna cu Marinel scrisă de -. Invata formele impreuna cu Marinel a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Invata formele impreuna cu Marinel este editura ARC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ARC aici. Cartea Invata formele impreuna cu Marinel face parte din categoria Practic Pentru Copii. Este o carte subțirică, are numai 12 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Invata formele impreuna cu Marinel și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde