Rezumat Invata sa numeri impreuna cu Marinel - -

Seria Învață împreună cu Marinel a fost special concepută pentru copiii de 2-3 ani. Istorioarele despre iepurașul Marinel și prietenii lui îi vor trezi micuțului curiozitatea, învățând astfel mai ușor să deosebească culorile și formele și să numere, iar cu ajutorul discului care se rotește, părinții vor putea, într-o formă distractivă, să verifice cunoștințele însușite de copil.
Citește tot rezumatul cărții Invata sa numeri impreuna cu Marinel... Ilustrații de Jan Ivens. Fragment din cartea interactivă Învață să numeri împreună cu Marinel " Marinel și animălutul Gigi au hotărât să facă o plimbare. Marinel s-a urcat pe bicicletă sa frumoasă. Gigi a ieșit cu mica lui trotinetă, pentru că nu poate, deocamdată, să meargă cu bicicleta...Dar șsșt!, să nu-i spuneți lui Marinel! DOI Câte lentile are o pereche de ochelari de soare? Câte urechi are Marinel? Rotește discul și găsește 2 banane. Marinel construiește o minunată căsuță de lemn pentru micii săi prieteni. Aceștia sunt emoționați și nerăbdători să o vadă instalată în grădină. CINCI Câte acadele poți să găsești? ( în imagine) Rotește discul și găsește 5 piese Lego. " Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Invata sa numeri impreuna cu Marinel?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Invata sa numeri impreuna cu Marinel și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Invata sa numeri impreuna cu Marinel scrisă de -. Invata sa numeri impreuna cu Marinel a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Invata sa numeri impreuna cu Marinel este editura ARC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ARC aici. Cartea Invata sa numeri impreuna cu Marinel face parte din categoria Practic Pentru Copii. Este o carte subțirică, are numai 12 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Invata sa numeri impreuna cu Marinel și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde