Rezumat Invata culorile impreuna cu Marinel - -

Seria Învață împreună cu Marinel a fost special concepută pentru copiii de 2-3 ani. Istorioarele despre iepurașul Marinel și prietenii lui îi vor trezi micuțului curiozitatea, învățând astfel mai ușor să deosebească culorile și formele și să numere, iar cu ajutorul discului care se rotește, părinții vor putea, într-o formă distractivă, să verifice cunoștințele însușite de copil. Ilustrații de Jan Ivens. Fragment din cartea interactivă Învață culorile împreună cu Marinel "Marinel uda aceasta floarea-soarelui.
Citește tot rezumatul cărții Invata culorile impreuna cu Marinel... "Este mult mai mare decât mine", își zice Marinel. Rotește discul și găsește obiectul GALBEN. Numește toate obiectele și animalele de culoare GALBENĂ ( din imagine). Marinel hrănește peștișorii. Gigi zice că peștișorii sunt portocalii pentru că mănâncă mulți morcovi. Crezi că e adevărat? Numește toate obiectele de culoare PORTOCALIE. Rotește discul și găsește obiectul PORTOCALIU. " Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Invata culorile impreuna cu Marinel?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Invata culorile impreuna cu Marinel și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Invata culorile impreuna cu Marinel scrisă de -. Invata culorile impreuna cu Marinel a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Invata culorile impreuna cu Marinel este editura ARC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ARC aici. Cartea Invata culorile impreuna cu Marinel face parte din categoria Practic Pentru Copii. Este o carte subțirică, are numai 12 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Invata culorile impreuna cu Marinel și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde