Rezumat Ora de culcare: La ferma - -

Mi-ha-ha, Pui-pui-pui și Be-he-he sunt cei mai buni prieteni. Ei sunt de nedespărțit, de aceea vor să găsească un loc la ferma unde să se adune unul lângă altul și să doarmă. Dar cum ar putea un căluț, un puișor și o oiță să aibă o petrecere în pijamale? Această carte despre prietenie, dar și despre felul cum merg la culcare animalele la fermă va deveni în scurt timp parte din ritualul de noapte bună al copilului tău.
Citește tot rezumatul cărții Ora de culcare: La ferma... Păpușile de deget din plus dau viața poveștii și îl pregătesc pe micuț pentru un somn liniștit. Fragment din amuzantă și interactivă carte pentru copii: Ora de culcare: La fermă, poveste de noapte bună cu păpuși de deget. " În grajd e liniște. Puișorul Pui-pui-pui, Căluțul Mi-ha-ha și Oița Be-he-he vorbesc în șoaptă. Nu vor să le trezească pe celelalte animăluțe. Ei se șușotesc amintindu-și distracțiile din timpul zilei. "Piu,piu,piu", chicotește Puișorul Pui-pui-pui. " Nu-i așa că a fost amuzant să ne jucăm de-a prinselea cu văcuțele? eu nu am fost prins niciodată!" Căluțul Mi-ha-ha fornăie. "Ssst, liniște!" behaie încet Oiță Be-he-he. "e timpul să mergem la culcare".  " Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ora de culcare: La ferma?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ora de culcare: La ferma și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ora de culcare: La ferma scrisă de -. Ora de culcare: La ferma a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Ora de culcare: La ferma este editura ARC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ARC aici. Cartea Ora de culcare: La ferma face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte subțirică, are numai 12 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ora de culcare: La ferma și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde