Rezumat Figurine din hartie - -

Hârtia este unul din materialele cele mai la îndemână pentru activitățile de creație în care pot fi antrenați copiii. Cu ajutorul ei, putem realiza o gamă diversă de figurine, deoarece colile de hârtie sunt un material nepretențios, care pot lua cu ușurință formă dorită.
Citește tot rezumatul cărții Figurine din hartie... Activitățile propuse sunt nu numai interesante, dar și extrem de utile, întrucât dezvoltă motricitatea fină, atenția și imaginația celor mici. În această carte sunt reprezentate trei dintre cele mai cunoscute tehnici de lucru cu hârtia: origami, aplicația și quilling-ul. Urmărind modelele pe care vi le propunem, veți reuși să faceți, împreună cu copilul dvoastră, figuri originale de animăluțe și flori, veți realiza compoziții vesele și veți confecționa felicitări pentru cele mai așteptate și dragi sărbători. Fragment din cartea: Figurine din hârtie "Reguli de lucru cu hârtia Toate liniile îndoiturilor trebuie să fie clare, bine presate. Ca să nu rămână pete de murdărie pe hârtie, îndoiturile trebuie presate cu foarfecă închisă sau peste linia de pliere se pune o coală de hârtie și se presează pe deasupra ei. Dacă aveți o singură îndoitură, se recomandă să așezați coala de hârtie în așa fel, încât îndoitura să fie situată la dreapta sau în partea de sus. Când rupeți hârtia în fâșii, țineți cont de direcția fibrelor. Dacă o rupeți de-a lungul fibrelor, fâșia va fi lungă și destul de egală. Dacă rupeți hârtia perpendicular pe fibre, nu veți reuși să obțineți o fâșie prea lungă. Pentru a lipi o parte componentă pe o coală de hârtie, trebuie să o ungeți cu lipici. Dacă veți trasa mai întâi cu lipici conturul părții componente pe bază, iar apoi veți aplica piesa, lipitura nu va fi netedă și egală și astfel se vor forma cute și încrețituri. Când aplicați piesa pe bază, presați-o cu putere. Pentru aceasta, aveți nevoie de o coală albă de hârtie și de o bucățică de flanelă. Ungeți piesa cu lipici, aplicați-o pe coală-bază, fixați-o ușor pe centru, îndreptați-o și acoperiți-o cu coală albă. După aceea, folosind bucata de flanelă, neteziți cu grijă piesă de la centru spre margine. Înainte de a trece la realizarea figurinelor, învățați-I pe copil să plieze hârtia, să o taie, să rupă fâșii și să le lipească pe carton. Începeți cu sarcinile cele mai simple și treceți treptat la altele mai dificile. Nu este obligatoriu să copiați întru totul modelele noastre — lăsați-vă purtați de imaginație, inventați ceva nou și e posibil ca pe parcurs să realizați adevărate capodopere din hârtie. " Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Figurine din hartie?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Figurine din hartie și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Figurine din hartie scrisă de -. Figurine din hartie a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Figurine din hartie este editura ARC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ARC aici. Cartea Figurine din hartie face parte din categoria Practic Pentru Copii. Este o carte subțirică, are numai 47 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Figurine din hartie și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde