Rezumat Eu sunt femeie - Maria Cristiana Tudose

Se cunosc online, fiecare în spatele unui ecran. Ea în Italia, el în România. Ceea ce părea inițial un amuzament se transformă într-o iubire virtuală. Se îndrăgostește înainte de a-l vedea.
Citește tot rezumatul cărții Eu sunt femeie... Îi cucerește inima, sufletul și trupul. Ce se întâmplă însă atunci când relația virtuală se transformă în una reală, iar pentru dragoste rămâne să lupte doar unul dintre ei? Un roman ce prezintă etapele din viața unei femei, povestite prin prisma a trei generații pe care le unește arta de a fi femeie - de a fi și a iubi. O lectură ce se transformă într-un bilet de călătorie în timp. O poveste sinceră despre iubire, speranța și căutarea de sine. Despre autoare Maria Cristiana Tudose este o tânără autoare născută la Ploiești, stabilită în Italia. A început să scrie din dorința de a-și vindeca sufletul, ocupație ce a devenit pasiune și remediu. După șase ani, pagina sa „Eu sunt femeie” a reușit să ajungă la inimile a sute de mii de femei din întreaga lume. Fragment din cartea: Eu sunt femeie - Maria Cristiana Tudose „Mi-a spus mama într-o dimineață: „Tu ai nevoie de un bărbat răbdător, care să te iubească cu adevărat. Evita oamenii fără un țel în viață, evită bărbații care promit prea multe deși faptele lor lasă de dorit. Tu poți și vei face totul singură, iar asta sperie pe oricine. Doar bărbatul potrivit va rămâne, te va susține și îți va dărui liniștea de care ai nevoie. Draga mea, tu ești o furtună și puțini bărbați știu cum să te calmeze”.” Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Eu sunt femeie?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Eu sunt femeie și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Eu sunt femeie scrisă de Maria Cristiana Tudose. Eu sunt femeie a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Eu sunt femeie este editura BESTSELLER - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BESTSELLER aici. Cartea Eu sunt femeie face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 258 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Eu sunt femeie și, de asemenea, sperăm că autorul Maria Cristiana Tudose, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII EU SUNT FEMEIE PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie „Eu sunt femeie” de Maria Cristiana Tudose

publicată la 2016-09-23 15:55:21

recenzie scrisă de Arianna Suduc

Recenzie „Eu sunt femeie” de Maria Cristiana Tudose

publicată la 2018-03-14 02:33:02

recenzie scrisă de Ana Dumitraşc

7 secunde