Rezumat Matematica si explorarea mediului - Clasa 1 Vol.1 - Tudora Pitila, Cleopatra Mihailescu

Auxiliarul pentru clasa a I-a este astfel structurat încât să acopere integral conținuturile prevăzute de programa școlară în vigoare. Cuprinde lecțiile specifice unui manual, activitățile de învățare specifice unui auxiliar didactic și activități de aprofundare după fiecare unitate de conținut prevăzut de prograrna.
Citește tot rezumatul cărții Matematica si explorarea mediului - Clasa 1 Vol.1... Concepută în maniera unitară (manual + auxiliar didactic), având prevăzut spațiu generos pentru lucrul direct pe paginile de interior, beneficiind de un suport imagistic atractiv și eficient, lucrarea se poate folosi cu real succes în lecțiile de predare-recapitulare-evaluare, fără a mai fi necesară utilizarea altor auxiliare didactice. Autori: Tudora Pitilă, Cleopatra Mihăilescu, Crinela Grigorescu, Camelia Coman Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Matematica si explorarea mediului - Clasa 1 Vol.1?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Matematica si explorarea mediului - Clasa 1 Vol.1 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Matematica si explorarea mediului - Clasa 1 Vol.1 scrisă de Tudora Pitila, Cleopatra Mihailescu. Matematica si explorarea mediului - Clasa 1 Vol.1 a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Matematica si explorarea mediului - Clasa 1 Vol.1 este editura GRUPUL EDITORIAL ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRUPUL EDITORIAL ART aici. Cartea Matematica si explorarea mediului - Clasa 1 Vol.1 face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte subțirică, are numai 96 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Matematica si explorarea mediului - Clasa 1 Vol.1 și, de asemenea, sperăm că autorul Tudora Pitila, Cleopatra Mihailescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde