Rezumat Psihologia colectiva si analiza eului - Sigmund Freud

Din ce pricină se schimbă individul când intră într-un grup? Ce înseamnă un conducător și cum pot fi dirijate mulțimile? Publicat pentru întâia oară în 1921, Psihologia colectivă și analiza Eului este un text fundamental, aflat la granița dintre psihanaliză și psihologie socială, reprezentând, alături de Dincolo de principiul plăcerii (1920) și Eul și Șinele (1923), o veritabilă revoluție în maniera de a vedea funcționarea psihicului uman.
Citește tot rezumatul cărții Psihologia colectiva si analiza eului... Cele mai importante teme abordate de Freud aici sunt narcisismul și identificarea, instinctul gregar și hipnoza, idealizarea și iubirea, sugestia și libidoul. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Psihologia colectiva si analiza eului?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Psihologia colectiva si analiza eului și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Psihologia colectiva si analiza eului scrisă de Sigmund Freud. Psihologia colectiva si analiza eului a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Psihologia colectiva si analiza eului este editura CARTEX - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CARTEX aici. Cartea Psihologia colectiva si analiza eului face parte din categoria Psiho,psihanaliza, Log. Este o carte ușor de citit, are doar 111 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Psihologia colectiva si analiza eului și, de asemenea, sperăm că autorul Sigmund Freud, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PSIHOLOGIA COLECTIVA SI ANALIZA EULUI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde