Rezumat Biologie atlas scolar - Clasa 6 - Functiile de nutritie in lumea vie - Silvia Olteanu

Atlas școlar de biologie pentru clasa a VI-a Biologie. Atlas școlar. Funcțiile de nutriție în lumea vie reprezintă un excelent material auxiliar care completează pachetul educațional destinat studierii biologiei în școală și servește înțelegerii viului de către oricine, indiferent de vârstă.
Citește tot rezumatul cărții Biologie atlas scolar - Clasa 6 - Functiile de nutritie in lumea vie... Atlasul școlar de biologie, Funcțiile de nutriție în lumea vie, este conceput în concordanță cu obiectivele noii programe școlare de biologie pentru gimnaziu. Lucrarea se adresează tuturor elevilor, în special celor din clasa a VI-a, fiind un excelent instrument de lucru și pentru profesorul de specialitate. Prin conținutul științific prezentat într-o succesiune logică, accesibilă, prin textele explicative susținute de imagini corespunzătoare, prin bogatul material ilustrativ care detaliază atât alcătuirea organismelor vii, modul în care se realizează funcțiile acestora, cât și numeroasele adaptări la diferite medii de viață, atlasul trezește curiozitatea și facilitează învățarea. În afară de acuratețea și claritatea limbajului, a materialului ilustrativ consistent, lucrarea se remarcă și printr-o colecție de filmulețe didactice care transpun în imagini textele prezentate. Acestea pot fi vizualizate, accesând linkurile tematice prin intermediul unor coduri QR, de pe orice dispozitiv mobil dotat cu camera video și acces la internet. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Biologie atlas scolar - Clasa 6 - Functiile de nutritie in lumea vie?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Biologie atlas scolar - Clasa 6 - Functiile de nutritie in lumea vie și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Biologie atlas scolar - Clasa 6 - Functiile de nutritie in lumea vie scrisă de Silvia Olteanu. Biologie atlas scolar - Clasa 6 - Functiile de nutritie in lumea vie a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Biologie atlas scolar - Clasa 6 - Functiile de nutritie in lumea vie este editura CORINT - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CORINT aici. Cartea Biologie atlas scolar - Clasa 6 - Functiile de nutritie in lumea vie face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte subțirică, are numai 72 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Biologie atlas scolar - Clasa 6 - Functiile de nutritie in lumea vie și, de asemenea, sperăm că autorul Silvia Olteanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde