Rezumat Biologie - Clasa 7 - Teste. Activitati practice. Experimente. Jocuri - Silvia Olteanu

Biologie. Teste. Activități practice. Experimente. Jocuri. Scheme și planse recapitulative pentru clasa a VII-a este un auxiliar pentru lucrul la clasă, dar și un îndrumar în pregătirea elevilor de gimnaziu în vederea participării la concursurile și olimpiadele școlare de profil, printr-o abordare atractivă și interactivă.
Citește tot rezumatul cărții Biologie - Clasa 7 - Teste. Activitati practice. Experimente. Jocuri...   Lucrarea va propune o serie de teste concepute în conformitate cu noua programă școlară de biologie. Acestea conțin itemi variați, cu ilustrații corespunzătoare necesare atât pentru recunoașterea structurilor anatomice, cât și pentru realizarea unor conexiuni între informațiile acumulate în timpul studiului la școală și acasă.   Testele, activitățile practice și experimentele, jocurile, schemele și planșele recapitulative sunt accesibile și variate, constituind un instrument valoros, la îndemâna elevilor și a cadrelor didactice, în vederea consolidării cunoștințelor de biologie într-un mod util și plăcut. Autori: Silvia Olteanu, Iuliana Tanur, Corina Kodjabashija, Camelia Manea, Stefania Giersch, Florina Miricel Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Biologie - Clasa 7 - Teste. Activitati practice. Experimente. Jocuri?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Biologie - Clasa 7 - Teste. Activitati practice. Experimente. Jocuri și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Biologie - Clasa 7 - Teste. Activitati practice. Experimente. Jocuri scrisă de Silvia Olteanu. Biologie - Clasa 7 - Teste. Activitati practice. Experimente. Jocuri a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Biologie - Clasa 7 - Teste. Activitati practice. Experimente. Jocuri este editura CORINT - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CORINT aici. Cartea Biologie - Clasa 7 - Teste. Activitati practice. Experimente. Jocuri face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte subțirică, are numai 80 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Biologie - Clasa 7 - Teste. Activitati practice. Experimente. Jocuri și, de asemenea, sperăm că autorul Silvia Olteanu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde