Rezumat Speranta pierduta - Colleen Hoover

Povestea din perspectiva pesonajului masculin din romanul Hopeless. Fără speranță     Hopless. Fără speranță a fost povestea lui Sky. Acum, în Speranța pierdută, aflăm adevărul despre Dean Holder.
Citește tot rezumatul cărții Speranta pierduta... Bântuită de amintirea fetiței pe care n-a putut s-o salveze dintr-o primejdie iminentă, viața lui Holder a fost umbrită de sentimente de vinovăție și de remușcări. N-a încetat niciodată s-o caute, convins fiind că găsirea ei îi va aduce împăcarea de care are nevoie ca să meargă mai departe. Dar nu bănuia câtă suferință avea să îndure din clipa în care aveau să reia legătura.  În romanul de față, Holder dezvăluie felul cum evenimentele din copilăria lui Sky l-au afectat atât pe el, cât și pe familia lui, determinându-l să-și caute mântuirea prin salvarea ei. Dar numai iubind-o pe Sky poate începe să se vindece pe el însuși. Fragment din romanul Speranța pierdută, de Colleen Hoover "Alergarea începe să-mi mai risipească tensiunea acumulată în urma incidentului de la magazin. Am reușit să mă conving pe mine însumi că Sky nu e Hope, dar, dintr-un oarecare motiv, chiar dacă sunt aproape sigur că ea nu e Hope, tot mă pomenesc gândindu-mă la Sky. Nu pot să mi-o scot din cap, ceea ce mă face să mă întreb dacă n-o fi cumva vina lui Grayson. Dacă nu l-aș fi auzit alaltăseară vorbind despre ea la petrecere, probabil c-aș fi trecut destul de repede peste incidentul de la magazin și nu m-aș mai fi gândit deloc la ea. Dar nu-mi pot stăpâni imboldul ăsta din ce în ce mai puternic de a o apăra. Știu câte parale face Grayson și, cumva, văzând-o pe fața asta chiar și numai câteva minute, îmi dau seama că nu merită ceea ce ar putea s-o aștepte din partea lui. Nu există față pe lumea asta care să merite un individ de genul lui Grayson. Sky mi-a zis atunci, la magazin, că are un iubit, iar posibilitatea ca ea să-l poată considera pe Grayson iubitul ei îmi zbârlește pielea. Nu știu de ce, dar așa se-ntâmplă. Simplul gând că ea ar fi Hope, chiar dacă a durat doar câteva minute, mă face deja să mă simt extrem de protector față de ea. Mai ales acum, când trec de colțul străzii și-o văd stând în fața casei mele. E aici. Ce naiba caută ea aici? Mă opresc din alergare și-mi proptesc palmele de genunchi, rămânând cu privirea ațintită pe spinarea ei, cât timp îmi recapăt respirația. Ce naiba caută în fața casei mele? E la marginea aleii, rezemată de cutia mea poștală. Și-a băut ultima picătură de apă din sticlă, iar acum o scutură deasupra gurii, încercând să mai scurgă ceva, dar nu mai are ce. Când își dă seama, își lăsă umerii în jos și-și ridică fruntea spre cer. Cu picioarele astea, se vede clar că le are cu alergatul. Mama mă-sii, nu pot să respir." Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Speranta pierduta?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Speranta pierduta și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Speranta pierduta scrisă de Colleen Hoover. Speranta pierduta a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Speranta pierduta este editura EPICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EPICA aici. Cartea Speranta pierduta face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 352 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Speranta pierduta și, de asemenea, sperăm că autorul Colleen Hoover, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SPERANTA PIERDUTA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde