Rezumat Verity - Colleen Hoover

Roman nominalizat la categoria 2019 BEST ROMANCE pe Goodreads.com Colleen Hoover, autoarea bestsellerului Ugly Love (aflat la a X-a ediție în limba română), revine cu un nou roman plin de suspans. Aceasta nu e doar o carte, este o experiență viscerală.
Citește tot rezumatul cărții Verity... - B.B. Easton   Suspans la superlativ cu un autentic puls a la Colleen Hoover. - Tarryn Fisher   Lowen este o scriitoare debutantă, cu mari dificultăți financiare. De aceea, când Jeremy, soțul celebrei autoare Verity Crawford, îi propune să completeze seria de romane pe care soția lui, grav vătămată într-un accident, nu mai este capabilă s-o ducă la bun sfârșit, Lowen nu poate să refuze oferta. Astfel, ajunge la reședința Crawford, cu intenția de a sta câteva zile - atât cât să caute prin haoticul birou al lui Verity orice notițe și posibile schițe de care ar avea nevoie ca să înceapă să scrie următoarele române. Dar cu cât petrece mai mult timp împreună cu Jeremy, cu atât mai puțin se grăbește să plece. În biroul soției, Lowen găsește un manuscris ascuns. O autobiografie conținând mărturii îngrozitoare, inclusiv adevărul din spatele evenimentelor care le-au distrus familia. Adevăr care, dacă i-ar ajunge la cunoștința lui Jeremy, l-ar zdrobi complet pe tatăl deja îndurerat. Lowen decide să păstreze secretul despre manuscris, îngăduindu-i lui Jeremy să continue să creadă că Verity este nevinovată. Însă pe măsură ce sentimentele lui Lowen pentru tatăl și soțul devotat se adâncesc, ea începe să se întrebe dacă a nu-i dezvălui și lui ce-a aflat este în interesul ei. CColleen Hoover este autoare a numeroase române pentru tineri, dintre care nu mai puțin de zece figurează pe listele de bestselleruri New York Times. Șase dintre acestea sunt traduse în limba română și publicate la Editura Epică: Hopeless. Fără speranță, Speranța pierdută, Slam. Din dragoste pentru Layken, Ugly Love, Confess și Totul se termină cu noi. Colleen locuiește în Texas împreună cu soțul ei și cu cei trei băieți ai lor. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Verity?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Verity și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Verity scrisă de Colleen Hoover. Verity a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Verity este editura EPICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EPICA aici. Cartea Verity face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 336 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Verity și, de asemenea, sperăm că autorul Colleen Hoover, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII VERITY PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde