Rezumat Inamorati intru moarte sau Erosthanatos la Cezar Ivanescu - Petru Ursache

dar lîngă Ține-i numai bine, de-aceea - Ți zic neprefăcut, fie să treacă de la mine Tot răul ce mi s-a făcut! - Cezar Ivănescu (Poem ascensional)   Cititorul îl reîntîlnește pe același Cezar Ivănescu agitat, polemic, necruțător înainte de toate cu sine însuși, ca să aibă îndreptățirea de a pretinde și altora rigoare maximă și fără rabat în judecarea formelor sensibile, de a aprecia, după normele grele ale destinului scriitoricesc, predispoziția confraților de a se angaja cu toată ființa în aventură fără seamăn a creației de tip genial.
Citește tot rezumatul cărții Inamorati intru moarte sau Erosthanatos la Cezar Ivanescu... Legea de aur se deduce din preceptul moștenit după textele sacre: „Mulți chemați, dar puțini aleși”. Cezar se dorește a fi printre cei din urmă. Și chiar este (!) dacă i se identifcă semnele și „rănile”. Nu trebuie să ne neliniștească, prin urmare, cuvintele grele, cu rost în fond și cu hotărîrea omului, la adresa impostorilor, a criticilor de ocazie, a meseriașilor de duzină. Pe corabia argonauților, mulți s-au încumetat să urce la plecare, dar puțini s-au învrednicit să poarte cununa de legendă la întoarcere. Urcușul pe scara lui Iacob, pînă la întîlnirea cu lumină, cu îngerii și cu poezia adevărată, nu-i deschis oricui. - Petru Ursache Cuvânt înainte de Magda Ursache Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Inamorati intru moarte sau Erosthanatos la Cezar Ivanescu?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Inamorati intru moarte sau Erosthanatos la Cezar Ivanescu și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Inamorati intru moarte sau Erosthanatos la Cezar Ivanescu scrisă de Petru Ursache. Inamorati intru moarte sau Erosthanatos la Cezar Ivanescu a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Inamorati intru moarte sau Erosthanatos la Cezar Ivanescu este editura EIKON - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EIKON aici. Cartea Inamorati intru moarte sau Erosthanatos la Cezar Ivanescu face parte din categoria Litere Critica Literara. Este o carte rezonabil de groasă - are 276 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Inamorati intru moarte sau Erosthanatos la Cezar Ivanescu și, de asemenea, sperăm că autorul Petru Ursache, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII INAMORATI INTRU MOARTE SAU EROSTHANATOS LA CEZAR IVANESCU PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde