Rezumat Eu si cel de langa mine - Arhim. Simeon Kraiopoulos - Simeon Kraiopoulos

Eu și cel de lângă mine. Relațiile interpersonale ale creștinului    Copacii dintr-o pădure deasă, încercând să se înalțe către lumină, devin subțiri și cu tulpina dreaptă. Așa sunt ei făcuți, ca să crească mult și să dea lemn bun, fiindcă lemnul este de folos omului.
Citește tot rezumatul cărții Eu si cel de langa mine - Arhim. Simeon Kraiopoulos... Oamenii, însă, nu sunt făcuți așa, să încerce care mai de care să își ridice capul deasupra celorlalți. Acest lucru îi face nefericiți și fiecare dintre ei realizează asta doar atunci când se ridică deasupra celorlalți și rămâne singur. Cât timp este cu ceilalți, nu vede, dar îndată ce rămâne singur realizează situația în care se află.    Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Eu si cel de langa mine - Arhim. Simeon Kraiopoulos?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Eu si cel de langa mine - Arhim. Simeon Kraiopoulos și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Eu si cel de langa mine - Arhim. Simeon Kraiopoulos scrisă de Simeon Kraiopoulos. Un aspect interesant despre cartea Eu si cel de langa mine - Arhim. Simeon Kraiopoulos este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 0 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Eu si cel de langa mine - Arhim. Simeon Kraiopoulos este editura BIZANTINA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BIZANTINA aici. Cartea Eu si cel de langa mine - Arhim. Simeon Kraiopoulos face parte din categoria Carte Ortodoxa. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 312 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Eu si cel de langa mine - Arhim. Simeon Kraiopoulos și, de asemenea, sperăm că autorul Simeon Kraiopoulos, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII EU SI CEL DE LANGA MINE - ARHIM. SIMEON KRAIOPOULOS PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde