Rezumat In Pustiul Lumii - Simeon Kraiopoulos

Nu slujește la nimic dacă fiecare dintre noi trăiește după legea lui, dacă aparține propriului sine și își duce așa, pur și simplu, zilele. Grija noastră mare este să trăim bine, așa cum vrem, așa cum ne place, iar relația noastră cu Dumnezeu reprezintă doar un simplu lucru în viața noastră.
Citește tot rezumatul cărții In Pustiul Lumii... Greșeala. Mare greșeală! Lucrurile sunt mult mai serioase. Dacă nu ești adevărat, dacă nu ai înlăuntrul tău adevărul, dacă nu știi de unde vii și încotro te îndrepți, de ce exiști, ce faci, care e menirea ta, atunci ce noimă mai are viața ta? Din păcate cam așa este omenirea, nu știe ce i se întâmplă. Cu durere în suflet spunem așa ceva. Însă aproape că ceilalți sunt și creștinii, și creștinii sunt oameni ai acestei lumi, nu sunt oameni ai lui Dumnezeu. Mai corect ar fi să spunem că puțini sunt aceia care L-au găsit pe Dumnezeu și trăiesc după voia Lui. Este o mare problemă aceasta, frații mei. Este un mare păcat să lumineze soarele, iar tu să nu-l vezi, să lumnineze soarele, iar tu să nu te încălzești; să existe ziua, iar tu să trăiești numai în întunericul nopții; să fie aer, și tu să nu poți să-l tragi în piept. Păcat.  - Arhim. Simeon Kraiopoulos

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi In Pustiul Lumii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând In Pustiul Lumii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie In Pustiul Lumii scrisă de Simeon Kraiopoulos. In Pustiul Lumii a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea In Pustiul Lumii este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 0 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea In Pustiul Lumii este editura BIZANTINA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BIZANTINA aici. Cartea In Pustiul Lumii face parte din categoria Carte Ortodoxa. Este o carte rezonabil de groasă - are 272 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând In Pustiul Lumii și, de asemenea, sperăm că autorul Simeon Kraiopoulos, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IN PUSTIUL LUMII PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde