Rezumat Sufletul meu, temnita mea - Simeon Kraiopoulos

ARHIM. SIMEON KRAIOPOULOS | SUFLETUL MEU, TEMNIȚA MEA. SENTIMENTUL DE INFERIORITATE ȘI ALTE STĂRI BOLNĂVICIOASE ÎN TAINA MÂNTUIRII EDITURA BIZANTINĂ Traducere de Cristian SPĂTĂRELU Ediție îngrijită de Garoafă COMAN   Extras din Eliberarea din temnița propriului suflet (– Notă a editorului) Psihologii și terapeuții au dezvoltat fele de fel de metode și tehnici în acest sens.
Citește tot rezumatul cărții Sufletul meu, temnita mea... Părintele Simeon propune soluția sau terapia creștină, experimentată de sfinții Bisericii, care este simplă: încredințează-ți partea conștientă din tine lui Dumnezeu, sau încredințează-te lui Dumnezeu atât cât te cunoști și cât simți despre tine, și odată predata lui Dumnezeu partea conștientă a sufletului, va ieși la suprafață o parte echivalentă din subconștient și din inconștient.   Continuând demersul cu consecvență și iarăși încredințând lui Dumnezeu partea conștientă din tine, va continua să iasă la suprafață conștientă altă parte din profunzimile necunoscute și întunecate ale sufletului. Și așa până când vei scoate la suprafață totul și vei ajunge să te cunoști pe tine însuți cu adevărat și în întregime. În plus, te vei trezi că ai ajuns la liman – sau pe malul celălalt, cum spune Părintele Simeon -, adică ai ajuns la Dumnezeu, pur și simplu pentru că este momentul care coincide cu încredințarea sau predarea totală a sufletului sau a sinelui în mâinile lui Dumnezeu.   Acesta este momentul eliberării noastre din captivitatea sau din temnița propriului nostru suflet, care echivalează cu cunoașterea deplină a sinelui și cu posibilitatea de a-l stăpâni. Este momentul adevărat al maturității noastre sufletești, când devenim, cu adevărat liberi și responsabili pentru că devenim stăpâni pe noi înșine. Este o maturitate duhovnicească pe care, din păcate, cei mai mulți dintre noi nu o atingem niciodată, murind sclavi în temnița adâncului propriei noastre ființe. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Sufletul meu, temnita mea?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Sufletul meu, temnita mea și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Sufletul meu, temnita mea scrisă de Simeon Kraiopoulos. Sufletul meu, temnita mea a apărut în anul 2009. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2009 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Sufletul meu, temnita mea este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 0 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Sufletul meu, temnita mea este editura BIZANTINA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BIZANTINA aici. Cartea Sufletul meu, temnita mea face parte din categoria Carte Ortodoxa. Este o carte ușor de citit, are doar 199 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Sufletul meu, temnita mea și, de asemenea, sperăm că autorul Simeon Kraiopoulos, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SUFLETUL MEU, TEMNITA MEA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde