Rezumat Jurnal de vacanta - Clasa 4 - Celina Iordache, Rodica Chiran

Jurnal de vacanță. Jocuri și activități interdisciplinare pentru clasa a IV-a cuprinde jocuri, activități variate, sugestii de lectură, probleme matematice, glume, sfaturi și idei de petrecere a timpului liber, sugestii pentru practicarea sporturilor preferate, călătorii în natură etc.
Citește tot rezumatul cărții Jurnal de vacanta - Clasa 4... Conținuturile se succedă potrivit unei viziuni interdisciplinare, având ca repere competențele dobândite pe parcursul anului școlar la principalele discipline studiate. Temele integratoare sunt generoase, inedite și diversificate și au scopul de a stimula imaginația, creativitatea și bucuria copilului de a descoperi lucruri noi, de a sistematiza și consolida competențele de bază, într-o formă facilă, distractivă. Din considerente ce țin de particularitățile de dezvoltare, ritm propriu, plasticitatea gândirii și a sensibilității, lucrarea oferă un bogat pachet de resurse educaționale însoțite de ilustrații sugestive. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Jurnal de vacanta - Clasa 4?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Jurnal de vacanta - Clasa 4 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Jurnal de vacanta - Clasa 4 scrisă de Celina Iordache, Rodica Chiran. Jurnal de vacanta - Clasa 4 a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Jurnal de vacanta - Clasa 4 este editura ARAMIS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ARAMIS aici. Cartea Jurnal de vacanta - Clasa 4 face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte subțirică, are numai 64 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Jurnal de vacanta - Clasa 4 și, de asemenea, sperăm că autorul Celina Iordache, Rodica Chiran, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde