Rezumat Jurnal de vacanta - Clasa pregatitoare - Celina Iordache, Rodica Chiran

Auxiliarul cu jocuri și activități interdisciplinare pentru clasa pregătitoare este aprobat OMEN Nr. 3530 din 04.04.2018   Alege vacanța activă cu jocuri diversificate, activități, sugestii de lectură, probleme matematice, glume, sfaturi și idei de petrecere a timpului liber.
Citește tot rezumatul cărții Jurnal de vacanta - Clasa pregatitoare... Jurnalul de vacanță este conceput pentru stimularea imaginației, creativității, dezvoltarea spiritul de observație, atenției, dar și pentru a oferi soluții practice de consolidare a competențelor dobândite, într-o formă facilă, distractivă. Teme sunt adecvate vârstei, de interes : Jocuri și jucării; Sportul înseamnă sănătate; Vacanță în lumea poveștilor; Călătorii minunate; Natura, prietena mea . Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Jurnal de vacanta - Clasa pregatitoare?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Jurnal de vacanta - Clasa pregatitoare și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Jurnal de vacanta - Clasa pregatitoare scrisă de Celina Iordache, Rodica Chiran. Jurnal de vacanta - Clasa pregatitoare a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Jurnal de vacanta - Clasa pregatitoare este editura ARAMIS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ARAMIS aici. Cartea Jurnal de vacanta - Clasa pregatitoare face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte subțirică, are numai 48 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Jurnal de vacanta - Clasa pregatitoare și, de asemenea, sperăm că autorul Celina Iordache, Rodica Chiran, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde