Rezumat Jurnal de vacanta - Clasa 1 - Celina Iordache, Rodica Chiran

Auxiliarul cu jocuri și activități interdisciplinare pentru clasa a I-a este aprobat OMEN Nr. 3530 din 04.04.2018 Alege ghidul pentru o vacanță distractivă și utilă formării tale, cu jocuri și activități special concepute, care să îți stimuleze imaginația, creativitatea și bucuria de a descoperi lucruri noi.
Citește tot rezumatul cărții Jurnal de vacanta - Clasa 1... Propunem adevărate călătorii și popasuri în lumea jocurilor, povesti captivante, exerciții și probleme matematice utile, detalii privind activitățile sportive preferate etc.   Jurnalul de vacanță oferai soluții practice, de consolidare a competențelor dobândite, într-o formă facilă, distractivă. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Jurnal de vacanta - Clasa 1?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Jurnal de vacanta - Clasa 1 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Jurnal de vacanta - Clasa 1 scrisă de Celina Iordache, Rodica Chiran. Jurnal de vacanta - Clasa 1 a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Jurnal de vacanta - Clasa 1 este editura ARAMIS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ARAMIS aici. Cartea Jurnal de vacanta - Clasa 1 face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte subțirică, are numai 48 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Jurnal de vacanta - Clasa 1 și, de asemenea, sperăm că autorul Celina Iordache, Rodica Chiran, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde