Rezumat Sa invatam... legume si fructe. Carte de colorat - Dana Popescu

Cartea de colorat are ilustrații de mari dimensiuni, cu contur gros, clar delimitat, pentru a fi ușor de colorat de copiii mai mici, care acum deprind tainele hașurării. Imaginile cu fructe și legume sunt însoțite de poezioare amuzante care îi vor bucura pe micuți.
Citește tot rezumatul cărții Sa invatam... legume si fructe. Carte de colorat... Cu ajutorul acestrei cărți, prin joc și colorare, copiii vor învăța cum arată și care sunt legumele și fructele din alimentația lor zilnică. Text și ilustrații de Dană Popescu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Sa invatam... legume si fructe. Carte de colorat?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Sa invatam... legume si fructe. Carte de colorat și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Sa invatam... legume si fructe. Carte de colorat scrisă de Dana Popescu. Sa invatam... legume si fructe. Carte de colorat a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Sa invatam... legume si fructe. Carte de colorat este editura ROXEL CART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ROXEL CART aici. Cartea Sa invatam... legume si fructe. Carte de colorat face parte din categoria Practic Pentru Copii. Este o carte subțirică, are numai 16 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Sa invatam... legume si fructe. Carte de colorat și, de asemenea, sperăm că autorul Dana Popescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SA INVATAM... LEGUME SI FRUCTE. CARTE DE COLORAT PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde