Rezumat Alegem si grupam. Numerele - Dana Popescu

    Mapa conține 21 planse format A4 cu cifrele și numerele de la 0 până la 10. Copilul va învăța prin intermediul  asocierilor logice a acestora cu obiecte familiare, reprezentate grafic într-o manieră atractivă.
Citește tot rezumatul cărții Alegem si grupam. Numerele...     De asemenea, copilul trebuie să aleagă, să grupeze și să facă socoteli folosind jetoanele (116 jetoane) cu cifre, numere și obiecte, în funcție de activitățile propuse la orele de matematică de la grădiniță. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Alegem si grupam. Numerele?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Alegem si grupam. Numerele și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Alegem si grupam. Numerele scrisă de Dana Popescu. Editura la care s-a publicat cartea Alegem si grupam. Numerele este editura ROXEL CART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ROXEL CART aici. Cartea Alegem si grupam. Numerele face parte din categoria Carte Prescolara, Joc. Este o carte subțirică, are numai 21 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Alegem si grupam. Numerele și, de asemenea, sperăm că autorul Dana Popescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ALEGEM SI GRUPAM. NUMERELE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde