Rezumat Matematica pentru copii, parinti si invatatori - Clasa 3. Caietul I - Valeria Georgeta Ionita

Matematică pentru copii, părinți și învățători. Auxiliar didactic pentru depășirea dificultăților de învățare. Caietul I pentru clasa a III-a Matematică pentru copii, părinți și învățători este un caiet de lucru conceput special pentru copiii care întâmpină dificultăți în învățarea matematicii.
Citește tot rezumatul cărții Matematica pentru copii, parinti si invatatori - Clasa 3. Caietul I... Caietul respectă programa școlară și a fost testat îndelung la clase de învățători care au obținut rezultate notabile. Caietul a fost gândit astfel încât părinții și educatorii să-și poată ajuta și încuraja copili nu doar în depășirea dificultăților de învățare la matematică, ci și în a înțelege și a se deprinde cu frumusețea acestei materii. Valeria Georgeta Ioniță este profesor și lucrează cu elevi cu dificultăți de învățare de 30 ani. Autoarea promovează principiul învățării centrate pe nevoile elevilor și facilitează apariția progreselor vizibile la elevii cu un potențial limitat de învățare, neîncrezători la un anumit moment dat în potențialul lor.   Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Matematica pentru copii, parinti si invatatori - Clasa 3. Caietul I?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Matematica pentru copii, parinti si invatatori - Clasa 3. Caietul I și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Matematica pentru copii, parinti si invatatori - Clasa 3. Caietul I scrisă de Valeria Georgeta Ionita. Matematica pentru copii, parinti si invatatori - Clasa 3. Caietul I a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Matematica pentru copii, parinti si invatatori - Clasa 3. Caietul I este editura LETRAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LETRAS aici. Cartea Matematica pentru copii, parinti si invatatori - Clasa 3. Caietul I face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte ușor de citit, are doar 106 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Matematica pentru copii, parinti si invatatori - Clasa 3. Caietul I și, de asemenea, sperăm că autorul Valeria Georgeta Ionita, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde