Rezumat Matematica pentru copii, parinti si invatatori cls 1 Caietul II - Valeria Georgeta Ionita

MATEMATICĂ PENTRU COPII, PĂRINȚI ȘI ÎNVĂȚĂTORI este un caiet de lucru conceput special pentru copiii care întâmpină dificultăți în învățarea matematicii. Caietul respectă programa școlară și a fost testat îndelung la clase, de învățători, care au obținut rezultate notabile.
Citește tot rezumatul cărții Matematica pentru copii, parinti si invatatori cls 1 Caietul II... CAIETUL a fost gândit astfel încât părinții și educatorii să-și poată ajuta și încuraja copiii nu doar în depășirea dificultăților de învățare la matematică, ci și în a înțelege și a se deprinde cu frumusețea acestei materii. MULȚI PĂRINȚI, mai ales aceia cărora nu le-a plăcut matematica, tind să se obișnuiască cu ideea că cel mic i-a moștenit. Or nu este așa. OFERIȚI copilului dumneavoastră șansa de a îndrăgi MATEMATICA prin joc, prin exerciții ușoare, redându-i încrederea în propriile forțe. ESTE ȘTIUT că a porni cu dreptul la o materie cum este MATEMATICĂ, îți deschide pentru viitor perspective de studiu largi. Iar COPILUL DUMNEAVOASTRĂ merită această șansă. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Matematica pentru copii, parinti si invatatori cls 1 Caietul II?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Matematica pentru copii, parinti si invatatori cls 1 Caietul II și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Matematica pentru copii, parinti si invatatori cls 1 Caietul II scrisă de Valeria Georgeta Ionita. Editura la care s-a publicat cartea Matematica pentru copii, parinti si invatatori cls 1 Caietul II este editura LETRAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LETRAS aici. Cartea Matematica pentru copii, parinti si invatatori cls 1 Caietul II face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte ușor de citit, are doar 122 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Matematica pentru copii, parinti si invatatori cls 1 Caietul II și, de asemenea, sperăm că autorul Valeria Georgeta Ionita, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde