Rezumat Matematica pentru copii, parinti si invatatori - Clasa 2 - Caietul II - Valeria Georgeta Ionita

    MATEMATICĂ PENTRU COPII, PĂRINȚI ȘI ÎNVĂȚĂTORI pentru clasa a II-a este un caiet de lucru conceput special pentru copiii care întâmpină dificultăți în învățarea matematicii. Caietul respectă programa școlară și a fost testat îndelung la clase, de învățători, care au obținut rezultate notabile.
Citește tot rezumatul cărții Matematica pentru copii, parinti si invatatori - Clasa 2 - Caietul II... Caietul a fost gândit astfel încât părinții și educatorii să-și poată ajuta și încuraja copiii nu doar în depășirea dificultăților de învățare la matematică, ci și în a înțelege și a se deprinde cu frumusețea acestei materii.     Oferiți copilului dumneavoastră șansa de a îndrăgi matematica prin joc, prin exerciții ușoare, redându-i încrederea în propriile forțe. Se știe că a porni cu dreptul la o materie cum este matematică, îți deschide pentru viitor perspective de studiu largi. Iar copilul dumneavoastră merită această șansă. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Matematica pentru copii, parinti si invatatori - Clasa 2 - Caietul II?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Matematica pentru copii, parinti si invatatori - Clasa 2 - Caietul II și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Matematica pentru copii, parinti si invatatori - Clasa 2 - Caietul II scrisă de Valeria Georgeta Ionita. Matematica pentru copii, parinti si invatatori - Clasa 2 - Caietul II a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Matematica pentru copii, parinti si invatatori - Clasa 2 - Caietul II este editura LETRAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LETRAS aici. Cartea Matematica pentru copii, parinti si invatatori - Clasa 2 - Caietul II face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte subțirică, are numai 68 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Matematica pentru copii, parinti si invatatori - Clasa 2 - Caietul II și, de asemenea, sperăm că autorul Valeria Georgeta Ionita, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MATEMATICA PENTRU COPII, PARINTI SI INVATATORI - CLASA 2 - CAIETUL II PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde