Rezumat Catelusul schiop - Elena Farago

O nouă bijuterie Arthur retro Ilustrații de Ethel Lucaci Băiaș   VERSURILE PE CARE LE-AU ÎNVĂȚAT CEI DOI COPILAȘI PENTRU ZIUA MAMEI LOR: Eu nu sunt destul de mare Ca să pot să-nvăț măcar, De pe carte, o urare, Și nu sunt destul de mare Ca să-ți dau un dar.
Citește tot rezumatul cărții Catelusul schiop...   Dar îți dau o sărutare, Ici, pe obrăjor, Și pe mâna asta care Mă-ngrijește-n fiecare Zi, cu-atâta dor!   Zile lungi și voie-bună Îți doresc eu mult, Și mă rog de flori să-ți spună Să mă ierți, mămica bună, Că nu știu mai mult! Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Catelusul schiop?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Catelusul schiop și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Catelusul schiop scrisă de Elena Farago. Catelusul schiop a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Catelusul schiop este editura GRUPUL EDITORIAL ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRUPUL EDITORIAL ART aici. Cartea Catelusul schiop face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 56 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Catelusul schiop și, de asemenea, sperăm că autorul Elena Farago, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CATELUSUL SCHIOP PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde