Rezumat Versuri - Elena Farago

Poeta de mare sensibilitate, Elena Farago se distinge printr-o creație complexă și viguroasă, marcată de muzicalități suave și claritate imagistică, folosind uneori metodele semănătoriste ca fundal pentru o formulă lirică de mediere a tradiționalismului cu modernismul, de expresie simbolistă.
Citește tot rezumatul cărții Versuri... Volumul său de debut, Versuri, publicat la îndemnul lui Nicolae Iorga în 1906, denotă o lirică delicată, relevând admirabil conceptuI de feminitate cu sonorități abia șoptite, cu discreție și emotivitate a sentimentelor, într-un eros marcat de tensiuni și așteptări, de o sinceritate caldă, nedisimulată. - Florea Firan    Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Versuri?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Versuri și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Versuri scrisă de Elena Farago. Versuri a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Versuri este editura SCRISUL ROMANESC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SCRISUL ROMANESC aici. Cartea Versuri face parte din categoria Poezie. Este o carte ușor de citit, are doar 128 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Versuri și, de asemenea, sperăm că autorul Elena Farago, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII VERSURI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde