Rezumat Dracula in Carpati - Constantin Virgil Gheorghiu

Cel mai tradus scriitor român din toate timpurile, Constantin Virgil Gheorghiu (1916‑1992), s‑a născut în Războieni, Neamț. După studii de litere și filosofie la Bu­cu­rești – iar mai apoi de teologie la Heidelberg –, va alege calea exilului, stabilîndu‑se, în 1948, în Franța.
Citește tot rezumatul cărții Dracula in Carpati... Răsunătorul său roman Ora 25 este considerat, alături de Minunată lume nouă a lui Aldous Huxley ori 1984 a lui George Orwell, una dintre cele mai importante cărți ale secolului al XX‑lea. Prin Dracula în Carpați – o carte uluitoare, rămasă în manuscris până astăzi, în care autorul se întrece pe sine ca romancier –, Constantin Virgil Gheorghiu își încununează practic opera de scriitor al exilului românesc, începută în 1949 cu Ora 25.    Un irlandez, lucrând la o teză de doctorat despre Dracula pe care urma să o susțină la Universitatea din Chicago, pleacă într‑o călătorie de documentare în Carpați, sperând că cercetările sale vor lămuri multe dintre necunoscutele vampirologiei. În puțină vreme, tihna meleagurilor moldave îi va schimba cursul vieții. O serie de rapoarte ale autorităților din zona Petrodavei, ce semnalează cazuri incredibile de învieri din morți, într‑o nebuloasă a anchetelor cu o mulțime de necunoscute, va conduce însă la reluă­rea cercetărilor dintr‑o cu totul altă perspectivă…   Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Dracula in Carpati?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Dracula in Carpati și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Dracula in Carpati scrisă de Constantin Virgil Gheorghiu. Dracula in Carpati a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Dracula in Carpati este editura SOPHIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SOPHIA aici. Cartea Dracula in Carpati face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 424 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Dracula in Carpati și, de asemenea, sperăm că autorul Constantin Virgil Gheorghiu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde