Rezumat Limba romana - Clasa 5 - Caiet pe unitati de invatare - Margareta Onofrei

Limba și literatura română - caiet de lucru pe unități de învățare pentru clasa a V-a este un auxiliar care propune o serie de exerciții atractive ce pot fi rezolvate fie acasă, individual, fie în clasă, cu ajutorul profesorului.
Citește tot rezumatul cărții Limba romana - Clasa 5 - Caiet pe unitati de invatare...   Caietul conține: • evaluări inițiale • fișe de lucru cu exerciții care vizează toate conținuturile din programa școlară • teste recapitulative • secțiuni de autoevaluare.   Activitățile de învățare urmăresc formarea unor competențe de exprimare orală și de înțelegere a textelor literare și nonliterare, dar și aprofundarea cunoștințelor de gramatică. Elaborată în acord cu programa școlară, cartea este eficientă în sedimentarea cunoștințelor de clasa a V-a și stimulează procesul de învățare prin diversitatea activităților propuse. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Limba romana - Clasa 5 - Caiet pe unitati de invatare?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Limba romana - Clasa 5 - Caiet pe unitati de invatare și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Limba romana - Clasa 5 - Caiet pe unitati de invatare scrisă de Margareta Onofrei. Limba romana - Clasa 5 - Caiet pe unitati de invatare a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Limba romana - Clasa 5 - Caiet pe unitati de invatare este editura BOOKLET - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BOOKLET aici. Cartea Limba romana - Clasa 5 - Caiet pe unitati de invatare face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte ușor de citit, are doar 192 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Limba romana - Clasa 5 - Caiet pe unitati de invatare și, de asemenea, sperăm că autorul Margareta Onofrei, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde