Rezumat Craiasa Zapezii - Hans Christian Andersen

Încântătoarea repovestire a poveștii clasice scrise de Hans Christian Andersen este superb ilustrată de Alan Marks. Îmbrăcați-vă bine și alăturați-vă Gerdei în recuperarea lui Kay din castelul de gheață al maleficei Crăiese a Zăpezii.
Citește tot rezumatul cărții Craiasa Zapezii... Fragment din cartea " Crăiasa Zăpezii" de Hans Christian Andersen "Ziua următoare, Kay era cu Gerda când – AU! - o fărâmă de gheață a zburat în ochiul lui. Din acel moment, totul s-a schimbat.   Kay a început să se ia de Gerda și să-i rupă toate florile. Apoi, a ieșit în stradă să facă haz de trecători.   Pe zi ce trecea, se comportă din ce în ce mai urât." Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Craiasa Zapezii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Craiasa Zapezii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Craiasa Zapezii scrisă de Hans Christian Andersen. Craiasa Zapezii a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Craiasa Zapezii este editura DIDACTICA PUBLISHING HOUSE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura DIDACTICA PUBLISHING HOUSE aici. Cartea Craiasa Zapezii face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte subțirică, are numai 24 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Craiasa Zapezii și, de asemenea, sperăm că autorul Hans Christian Andersen, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CRAIASA ZAPEZII PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde