Rezumat Degetica - Hans Christian Andersen

     Cartea cuprinde o repovestire de Lucian Pricop a basmului lui H. C. Andersen, "Degetică".  Cartea a fost concepută special pentru cei aflați la început de drum al biografiei școlare. Este redactată cu litere mari, și ilustrații frumoase și bogat colorate, spre a le ușura copiilor lectura.            Fragment:       “Tânărul așezat pe floare s-a uitat la ea și i-a zâmbit.
Citește tot rezumatul cărții Degetica...     - Cum te numești? o întrebă el.     La trup era cât Degetică de mic. Avea ochii frumoși și purta pe cap o splendidă coroană de aur, iar pe spate îi fremătau două aripioare diafane.     - Tu cine ești? întrebă Degetică.     - Sunt Prințul Florilor, îi răspunse el. Dar tu?     - Pe mine mă cheamă Degetică.     Prințul nu văzuse în viața lui o fată mai frumoasă. Luând coroana, i-a pus-o ei pe cap și, cu o plecăciune, a întrebat-o:     - Vrei să-mi fii soție?     Degetică a acceptat bucuroasă și așa a ajuns Prințesa Florilor. “ Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Degetica?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Degetica și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Degetica scrisă de Hans Christian Andersen. Degetica a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Degetica este editura ROXEL CART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ROXEL CART aici. Cartea Degetica face parte din categoria Practic Pentru Copii. Este o carte subțirică, are numai 16 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Degetica și, de asemenea, sperăm că autorul Hans Christian Andersen, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DEGETICA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde