Rezumat Spatiul Revelatiei. Trilogia Spatiul Revelatiei. Partea I - Alastair Reynolds

Amarantinii au fost distruși în urmă cu nouă sute de mii de ani. Poate pentru că au avut ghinion sau poate din altă cauză. Pentru cei care colonizează acum planeta, Resurgăm nu prezintă aproape niciun interes, nici măcar după descoperirea unui oraș amarantin multă vreme ascuns și a unei statui gigantice înfățișând un amarantin înaripat.
Citește tot rezumatul cărții Spatiul Revelatiei. Trilogia Spatiul Revelatiei. Partea I... Strălucitul savant Dan Sylvește vrea să afle adevărul cu orice preț. Amarantinii au fost șterși de pe fața planetei dintr-un motiv. Însă pericolul e mai mare și mai aproape decât și-ar putea imagina... O poveste care îți taie respirația prin amploarea și detaliile ei, care face din Reynolds un maestru al genului space opera. - The Times O carte copleșitor de ingenioasă...  În viziunea lui Reynolds despre un viitor dominat de inteligență artificială se simte răceala întunericului dintre două stele. - Publishers Weekly Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Spatiul Revelatiei. Trilogia Spatiul Revelatiei. Partea I?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Spatiul Revelatiei. Trilogia Spatiul Revelatiei. Partea I și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Spatiul Revelatiei. Trilogia Spatiul Revelatiei. Partea I scrisă de Alastair Reynolds. Spatiul Revelatiei. Trilogia Spatiul Revelatiei. Partea I a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Spatiul Revelatiei. Trilogia Spatiul Revelatiei. Partea I este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Spatiul Revelatiei. Trilogia Spatiul Revelatiei. Partea I face parte din categoria SF & Fantasy. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 672 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Spatiul Revelatiei. Trilogia Spatiul Revelatiei. Partea I și, de asemenea, sperăm că autorul Alastair Reynolds, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde