Rezumat Amintirea albastra a pamantului - Alastair Reynolds

"Amintirea albastră a Pământului" este, în ultimă instanță, o combinație de noțiuni incompatibile: individualism, romantism, capitalism, expansionism, escapism. Abilitatea de a le integra într-o poveste de sine-stătătoare arată forța ideologică a celui mai bun SF și măiestria lui Reynolds." Los Angeles Review of Books Terra, secolul XXII.Mecanismul știe tot.
Citește tot rezumatul cărții Amintirea albastra a pamantului... Știe unde ești, știe ce gândești, știe ce simți. Crima nu mai există. Ești în siguranță. Dar să păstrezi un secret într-o asemenea Utopie te poate costa viața. Geoffrey și Sunday Akinya nu vor să aibă parte de familia lor și de averea ei. Membrii familiei Akinya au ridicat boom-ul economic al Africii până pe orbită și mai departe. Oriunde a ajuns omenirea, în Sistemul Solar, familia Akinya a avut numai de câștigat. Însă Geoffrey și Sunday au respins tot. Geoffrey face cercetări despre psihologia cognitivă a elefanților, la umbra muntelui Kilimanjaro, iar Sunday e artistă pe fața nevăzută a Lunii, unde Mecanismul nu are acces. Bunica lor se stinge și lăsă în urmă un secret care-i împinge într-o cursă disperată împotriva propriei lor familii, o cursă desfășurată sub ochiul încremenit al Mecanismului. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Amintirea albastra a pamantului?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Amintirea albastra a pamantului și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Amintirea albastra a pamantului scrisă de Alastair Reynolds. Amintirea albastra a pamantului a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Amintirea albastra a pamantului este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Amintirea albastra a pamantului face parte din categoria SF & Fantasy. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 784 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Amintirea albastra a pamantului și, de asemenea, sperăm că autorul Alastair Reynolds, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde