Rezumat In mintea comisarului - Teodora Matei

O bătrână găsită moartă în apartament, o defecțiune la gaze și un Casanova mort pe canapeaua din sufragerie, o tentativă de omor, o tânără femeie, victimă a unei rețele de prostituție, și un băiat răpit.
Citește tot rezumatul cărții In mintea comisarului... Se dau toate acestea împreună cu doi polițiști bucureșteni, detașați la Ploiești. Iar ce rezultă face parte din ceea ce va fi numit cândva "stilul Teodora Matei". Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi In mintea comisarului?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând In mintea comisarului și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie In mintea comisarului scrisă de Teodora Matei. In mintea comisarului a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea In mintea comisarului este editura TRITONIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRITONIC aici. Cartea In mintea comisarului face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 150 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând In mintea comisarului și, de asemenea, sperăm că autorul Teodora Matei, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IN MINTEA COMISARULUI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde