Rezumat Domino - Lucian Dragos Bogdan, Teodora Matei, Daniel Timariu

P
Citește tot rezumatul cărții Domino... ână acum, și-au rezolvat singuri cazurile. Dar unele rețele sunt greu de distrus. Pentru prima dată, Tony Demetriade (seria Stelian Munteanu), Marian Duca (seria Vagabond), Anton lordan (În mintea comisarului), Ovidiu Danelescu (Fete în roșu și altepovestiri polițiste) și Sergiu Manta (seria Sergiu Manta) își unesc eforturile pentru a rezolva un caz care poartă cititorul de la granița cu Serbia până la Marea Neagră.  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Domino?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Domino și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Domino scrisă de Lucian Dragos Bogdan, Teodora Matei, Daniel Timariu. Domino a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Domino este editura TRITONIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRITONIC aici. Cartea Domino face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 132 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Domino și, de asemenea, sperăm că autorul Lucian Dragos Bogdan, Teodora Matei, Daniel Timariu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DOMINO PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde