Rezumat Balada lui Daniel Banulescu - Daniel Banulescu

Daniel Bănulescu este un individ pe care l-aș putea iubi. Citesc Republica Federală Daniel Bănulescu cam o dată la 6 luni. De fiecare dată subliniez versurile care îmi plac. Îmi mai trebuie un an ca să le subliniez pe toate.
Citește tot rezumatul cărții Balada lui Daniel Banulescu... - Ștefan Caraman Fragment din volum: "NAVETA DIN GARA DE NORD  Trec zilele fără tine ca un șir de bășini trase de elefanți    Treptat cerurile se despică și crăpă Din fiecare picură câte-un pântec de șarpe iar vremea e hadă    Petrecerea este hadă Țipă cu care te înlocuiesc pare hada iar către dimineață este hadă iară    Și nu mă pot opri să gândesc despre tine Că odată — analizată din spate — Bucuria mea de viață avea fundul tău    Frumusețea ta ține între buze capul morții Dar îl ține strâns la nimeni nu vrea să-l lase Fesele tale aduc până aproape de mine acea atmosferă deșertică Ce m-ar putea face profet    Iri voi prooroci ce o să ți se întâmple în viitoarele zece minute în următoarele zile de joi în cel mai fierbinte punct al tău Apoi vei uita tot    Apoi vei pleca la serviciu vei trudi Vei lua o batjocură de tren personal (...)" Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Balada lui Daniel Banulescu?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Balada lui Daniel Banulescu și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
1 secunde