Rezumat Matematica - Clasa 8. Partea I - Caiet de lucru. Consolidare - Marin Chirciu, Marian Haiducu - Marin Chirciu, Marian Haiducu, Octavian Stroe, Marius Antonescu, Florin Antohe, Lucia Popa, Agnes Vo

    Caiet de lucru la matematică (algebră, geometrie) pentru clasa a VIII-a, semestrul 1       Cea mai populară și mai longeviva colecție de matematică din România, MAȚE 2000+, a Editurii Paralela 45, reprezintă de mai bine de două decenii suportul numărul 1 de învățare a matematicii pentru majoritatea elevilor din învățământul preuniversitar, atât pentru activități matematice standard, de consolidare și aprofundare, cât și pentru activități de ameliorare și dezvoltare, în conformitate cu programele școlare în vigoare în 2017.
Citește tot rezumatul cărții Matematica - Clasa 8. Partea I - Caiet de lucru. Consolidare - Marin Chirciu, Marian Haiducu... Seriile actuale  ale  acestei colecții, sugestiv redenumită NOUĂ MATE 2000+, oferă o gamă diversă de exerciții și probleme, sugestii metodice de predare și învățare diferențiată, precum și posibilitatea de a elabora planuri de predare-învățare-evaluare în funcție de nevoile reale ale elevilor.       Prezentată sub forma unui CAIET DE LUCRU modern, lucrarea de față se constituie ca un veritabil ghid dedicat activităților de CONSOLIDARE ȘI APROFUNDARE a învățării, prin exersarea unui număr mai mare și mai divers de exerciții și probleme și  abordarea unor conținuturi suplimentare. Un ghid util în primul rând elevilor și în egală măsură profesorilor și părinților. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Matematica - Clasa 8. Partea I - Caiet de lucru. Consolidare - Marin Chirciu, Marian Haiducu?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Matematica - Clasa 8. Partea I - Caiet de lucru. Consolidare - Marin Chirciu, Marian Haiducu și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Matematica - Clasa 8. Partea I - Caiet de lucru. Consolidare - Marin Chirciu, Marian Haiducu scrisă de Marin Chirciu, Marian Haiducu, Octavian Stroe, Marius Antonescu, Florin Antohe, Lucia Popa, Agnes Vo. Matematica - Clasa 8. Partea I - Caiet de lucru. Consolidare - Marin Chirciu, Marian Haiducu a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Matematica - Clasa 8. Partea I - Caiet de lucru. Consolidare - Marin Chirciu, Marian Haiducu este editura PARALELA 45 - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PARALELA 45 aici. Cartea Matematica - Clasa 8. Partea I - Caiet de lucru. Consolidare - Marin Chirciu, Marian Haiducu face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte ușor de citit, are doar 176 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Matematica - Clasa 8. Partea I - Caiet de lucru. Consolidare - Marin Chirciu, Marian Haiducu și, de asemenea, sperăm că autorul Marin Chirciu, Marian Haiducu, Octavian Stroe, Marius Antonescu, Florin Antohe, Lucia Popa, Agnes Vo, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde