Rezumat Calatoria Anei - Cella

Călătoria Anei. O călătorie magică pe planeta curcubeului. Călătoria Anei reprezintă pentru mine o reîntoarcere la inocență și bucurie. Mai mult decât atât, este povestea reîntoarcerii la mine.
Citește tot rezumatul cărții Calatoria Anei... Scrisă cu recunoștință și bucurie, cartea îi este dedicată nepoatei mele, care m-a învățat să fiu din nou copil și m-a ajutat să-rni regăsesc inocență. Am redescoperit în acest mod bucuria poveștilor din copilărie, o copilărie plină de culori și învățăminte. Vă dăruiesc, așadar, o carte scrisă de copilul din mine pentru toți copiii, mai mari sau mai mici.  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Calatoria Anei?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Calatoria Anei și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Calatoria Anei scrisă de Cella. Calatoria Anei a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Calatoria Anei este editura FLOARE DE IRIS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura FLOARE DE IRIS aici. Cartea Calatoria Anei face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 55 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Calatoria Anei și, de asemenea, sperăm că autorul Cella, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde