Rezumat Codul muncii si Legea dialogului social. Comentarii si explicatii - Ion Traian Stefanescu

    Lucrarea de față are câteva caracteristici care îi conferă un specific cert și, credem, un anumit plus valoric în raport cu lucrările – comentarii apărute până acum. Pe de o parte, comentariile nu se rezumă la Codul muncii, ci, acolo unde este cazul, se referă și la textele în aceleași materii cuprinse în Legea dialogului social.
Citește tot rezumatul cărții Codul muncii si Legea dialogului social. Comentarii si explicatii... Mai mult, sintetic sunt analizate și o serie de reglementări legale conexe. Pe de altă parte, comentariile urmăresc să lămurească două aspecte: înțelesul logic al fiecărui text legal și modul concret în care trebuie să se aplice în practică. De aceea, deliberat, obișnuitele analize teoretice, chiar concise, nu sunt cuprinse în lucrare decât excepțional și nici disputele științifice în legătură cu un text legal sau altul. La fel, este exclusă formularea de propuneri de lege ferendă. În opinia noastră, toate acestea – abordările teoretice, inclusiv disputele științifice, ca și propunerile de reglementări legale viitoare – nu își au locul într-o astfel de lucrare (de comentarii), a cărei menire este de a clarifica modul concret în care trebuie să fie transpuse în viață diversele texte legale.     Prin modul în care este concepută și realizată, lucrarea se adresează, în primul rând, practicienilor (angajatori, salariați, sindicate – reprezentative sau nu, reprezentanți ai salariaților, avocați, consilieri juridici, experți în legislația muncii ș.a.) fără a fi excluși studenții și masteranzii în drept. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Codul muncii si Legea dialogului social. Comentarii si explicatii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Codul muncii si Legea dialogului social. Comentarii si explicatii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Codul muncii si Legea dialogului social. Comentarii si explicatii scrisă de Ion Traian Stefanescu. Codul muncii si Legea dialogului social. Comentarii si explicatii a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Codul muncii si Legea dialogului social. Comentarii si explicatii este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Codul muncii si Legea dialogului social. Comentarii si explicatii face parte din categoria Legislatie. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 522 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Codul muncii si Legea dialogului social. Comentarii si explicatii și, de asemenea, sperăm că autorul Ion Traian Stefanescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde