Rezumat Tenebre. Labirintul - Daniel Timariu

Alexandru Anghel este un detectiv din spița lui Philip Marlowe și Sam Spade, adică suntem în plin roman hardboiled, numai că locul acțiunii este Timișoara, dar nu orașul locuitorilor lui și al turiștilor de azi, ci o Timișoara împărțită între Lumea Tenebrelor și Lumea Oamenilor.
Citește tot rezumatul cărții Tenebre. Labirintul... Cazul Laura îl aduce pe Alex, detectivul celor două lumi, printre vârcolaci, vampiri, căpcăuni, nimfe urbane, vrăjitoare, goblini și strigoi. Și este doar începutul... "Când v-am atins, toate amintirile dumneavoastră au fost și ale mele. Pentru scurt timp, ca un album răsfoit în grabă. Am văzut atunci ființe despre care nu știam că există! Satiri cu coarne răsucite, goblini veseli, demoni înfiorători, vârcolaci umblând ca niște umbre, strigoi mirosind a putreziciune, vrăjitoare inteligente. și nimfe, multe nimfe. Frumoase, adorabile, încântătoare. Iertați-mi cutezanța. Vreau să-mi faceți cunoștință cu toți acești minunați prieteni. Vreau să-i cunosc, așa cum vă cunosc și pe dumneavoastră. Vreau să ne împrietenim și să petrecem împreună seri memorabile în Crâșma Satirilor, alături de Otis, bunul dumneavoastră prieten, și de Qiqirn, cel ce v-a jurat credința până la moarte!" Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Tenebre. Labirintul?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Tenebre. Labirintul și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Tenebre. Labirintul scrisă de Daniel Timariu. Tenebre. Labirintul a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Tenebre. Labirintul este editura TRITONIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRITONIC aici. Cartea Tenebre. Labirintul face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 212 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Tenebre. Labirintul și, de asemenea, sperăm că autorul Daniel Timariu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII TENEBRE. LABIRINTUL PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde